Distributieriem.jpg

Distributieriem vervangen bij Vakgarage Jaco Smith

De distributieriem wordt gezien als het hart van uw motor. Het is daarom belangrijk om te realiseren dat deze riem in versleten toestand problemen kan opleveren. Vakgarage Jaco Smith vervangt alle soorten distributieriemen.

Elke autofabrikant hanteert voor zijn autotypes, verschillende vervangingstermijnen voor de distributieriem. Deze vervangingstermijn wordt uitgedrukt in een maximaal aantal gereden kilometers met de distributieriem. 

Voor wie dit kilometrage niet haalt, heeft de fabrikant een maximaal aantal jaren vastgesteld dat veilig met de distributieriem gereden kan worden. Deze gegevens zijn terugvinden in het instructie- of onderhoudsboekjes van uw auto. Staan deze gegevens niet terug te vinden, dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar onder telefoon nummer 010-4804967 of via de mail info@vakgaragejacosmith.nl.

Wat kost een distributieriem vervangen?

De kosten voor het vervangen van een distributieriem is afhankelijk van het aantal kilometers dat per jaar wordt afgelegd en wat het advies is van de fabrikant. Wij kunnen u hier ook in adviseren. Wij zijn bereikbaar onder telefoon nummer 010-4804967 of via de mail info@vakgaragejacosmith.nl.