JacoSmith_1

Bij Pietersen - onderdeel van Vakgarage Jaco Smith - bent u aan het juiste adres voor onderdelen, onderhoud, banden, sleutels en schadeherstel van Amerikaanse auto's. Met hun jarenlange vakkennis en korte lijnen met Amerikaanse fabrikanten kun je bij Pietersen kwaliteit verwachten. Als u vragen heeft over specifieke onderdelen of advies nodig hebt, neem dan contact met ons op via: 010-4286320.

Pietersen US Cars wordt Vakgarage Jaco Smith

Sinds de oprichting in 1932 is ons bedrijf steeds meegegaan met de tijd, zowel qua modernisering en aanpassingen als aan de wensen van u als klant.

Met trots kunnen wij u nu dan ook aankondigen dat per 1 september a.s. onze werkzaamheden sterk worden uitgebreid middels een fusie met Vakgarage Jaco Smith (v/h Vakgarage Leeuwenburg). Dit universele autobedrijf vindt zijn oorsprong in 1922, beschikt over een zeer deskundig en professioneel werkplaatsteam, waarbij elk merk auto welkom is. Voor u als klant biedt deze samenvoeging alleen maar voordelen. Het beste van beide bedrijven wordt gebundeld, en een compleet deskundig, vertrouwd en enthousiast team staat dagelijks voor u klaar!

De dagelijkse leiding komt in handen van de ervaren eigenaar Jaco Smith. Voor veel klanten geen onbekende daar Jaco zijn automotive carrière in 1988 bij ons is begonnen.

Naast de voorraad Amerikaanse auto’s wordt het assortiment uitgebreid met alle merken auto’s, zowel nieuw als gebruikt.

Voor alles op wielen blijft u natuurlijk bij ons aan de Waalhaven Zuidzijde nr. 6 voor onderhoud en reparatie aan het juiste adres